5 hemsidor där du kan hitta distansjobb

Du visar för närvarande 5 hemsidor där du kan hitta distansjobb
Här hittar du frilansuppdrag och distansjobb
  • Inläggskategori:Other

Letar du efter distansjobb? Här är 5 hemsidor där du kan hitta distansjobb.

Distansjobb blir mer och mer populärt för varje år som går, och inte minst nu under pandemin. Att jobba från distans tillåter dig att jobba från där du själv trivs bäst, kanske hemma i din egna soffa eller ute på drift som en digital nomad.

Här kommer en samlad lista på hemsidor där du kan hitta remote anställningar. Dem flesta är inom ux/ui design, front-end & back-end utveckling, marknadsföring eller copywriting.

Hitta distansjobb här

1. We Work Remotely

2. Remote OK

3. Remotive

4. AngelList Startup Jobs

5. Working Nomads

Frilans

Ett annat alternativ är att frilansa inom det man redan arbetar med. Då finns det flera väldigt populära sidor såsom Upwork, Freelancer, Toptal.

Andra ställen att hitta frilansjobb på är olika grupper på Facebook och Reddit.

Din befintliga arbetsgivare

Är du i en junior-roll så kan det vara svårare att få distansjobb då det kräver att arbetsgivaren har en del tillit för dig. Ett alternativt kan i så fall vara att man förhandlar med sin befintliga arbetsgivare om att få möjligheten att arbeta på distans. Detta kan vara ett enklare alternativ eftersom dem redan känner dig och har byggt upp ett visst förtroende för din karaktär och arbetsmoral. Ett tips är att be om en ”provperiod” där du arbetar distans och om dem efter den tiden inte tycker det funkar så kan du helt enkelt gå tillbaka, eller så lyckas du bevisa för dem att du jobbar minst lika effektivt på distans och får fortsätta så!

Lycka till!

Lämna ett svar