Hej!

Jag skriver artiklar om UX/UI design, futuristiska produkter och teknik, personlig utveckling, och mina intressen (cyberpunk, konst, stationery).

Dem flesta artiklar är publicerade på den engelska versionen av hemsidan, men det finns en del artiklar på svenska med.


Om mig – Wendy

wendy zhou

Jag heter Wendy och bor i Göteborg! Jag är en UX/UI designer, skribent, och kreatör. När jag var 15 började jag lära mig webbdesign, front-end, och digital marknadsföring och sen dess har jag bara fortsatt med det.

Mitt största intresse är för futuristisk teknik och människa-teknik interaktion. Det var främst under min kandidat i Kognitionsvetenskap som jag verkligen lärde mig mer om ämnena på djupet.

Förutom denna bloggen så gör jag även detta:

  • Laddar upp design tutorials & guider på YouTube.
  • Skriver om designprojekt på Instagram och Dribbble.
  • Har en Etsy e-handel (Noty & Co.) där jag säljer mina egna digitala produkter för planering och produktivitet.

Andra intressen

Jag har, såklart, också andra intressen förutom att jobba.

Jag tycker om att spendera tid med dem jag älskar, lyssna på elektronisk musik, måla digital eller med akryl, resa, yoga, och meditera. Jag tycker också om reservoarpennor, bläck, kalligrafi, och att investera (FIRE movement!).

Inspiration för futuristisk grafik

Jag har en Pinterest board (se nedan) med futuristiska, cyberpunk, och sci-fi design inspiration. Den uppdateras regelbundet, så kolla in den om du gillar sånt!

Säg Hej!

Tveka inte att höra av dig till mig om du har en fråga eller bara vill prata. Du når mig via Instagram eller email: wendyzhou.design@gmail.com.

Sociala medier

Nyhetsbrev